Connect with us

Lifestyle

ΜΑ: Τέσσερα χρόνια μας μαθαίνει την περουβιανή κουζίνα

Δημοσιεύτηκε

στις

Αν θέλεις να βγεις έξω αλλά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις ανάμεσα σε κοκτέιλ και φαγητό, τότε να έχεις υπόψιν σου πως αυτό το μαγαζί στη Λάρνακα, σε περιμένει για έναν καταπληκτικό συνδυασμό γεύσεων. 

Τις γευστικές προτάσεις με επιρροές από το μακρινό Περού και τις ιαπωνικές τεχνικές απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο ΜΑ Restaurant το οποίο «έσβησε» τέσσερα κεράκια. 

Το κοινό απόλαυσε την κοσμοπολίτικη αύρα του μέσα από τις γεύσεις που φιλοξενεί από την Ιαπωνία και το Περού. Ο κατάλογος των γεύσεων που γνώρισαν όσοι βρέθηκαν στο πάρτι, ενθουσίασε το κοινό. Το μενού συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία πάνω από τη σύγχρονη μαγεία των γεύσεων.

Η Νikkei κουζίνα δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα στο Περού από Ιάπωνες μετανάστες εργάτες, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν τα ντόπια υλικά χρησιμοποιώντας τις δικές τους παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές άνοιξαν ένα καινούριο κεφάλαιο στον παγκόσμιο γαστρονομικό πολιτισμό.

Η Nikkei αύρα ήταν φυσικά κυρίαρχη και στα εντυπωσιακά signature cocktails!

Αν υπάρχει, λοιπόν, κάποιος που να πιστεύει πως δεν έχει κανένα λόγο να επισκεφτεί τη Λάρνακα ίσως με το ΜΑ Restaurant να αλλάξει γνώμη.

Συνεχίστε την ανάγνωση
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.